Playmobil Cestovní domeček pro panenky
budovy - pro holky - 4+ let Playmobil Cestovní domeček pro panenky. Po otevření útulného domčku se objeví kuchyň, obývák s otevřeným krbem, ložnice, dětský pokoj. Na hraní, uložení a přenášení. Rozměry... více »
od 899 Kč
0% | (0) | |
6% | (1) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Playmobil Cestovní domeček pro panenky
- Domeček jsem koupila jako dárek, byl v perfektním stavu a cena byla velmi přijatelná. S paní byla velmi dobrá spolupráce. Balíček byl velmi rychle doručen. K balíčku jsem dostala i dáreček a paní mi popřála v e-mailu abych byla s dárkem spokojená. Prostě úúúúžasné.
- my sme velmi spokojni. playmobil je u nas velmi popularna hracka a toto je taky prenosny domcek a nie je taky velky. hodnotim ho velmi pozitivne.
Sme velmi spokojni. :) Aj s produktom, aj celkovo s rychlostou vybavenia tym, ze sme zo slovenska, ocakava som, ze to bude dlho trvat a bude to drahe, ale uzasne, naozaj odporucam. playmobil je u nas popularny, tak moje decka su nadsene.
- Domeček je super, je uzavíratelný, takže je vše pěkně a rychle uklizené. Navíc obsahuje řadu doplňků (panáčci, nábytek...). Výhodou je i to, že se snadno přenese na návštěvu k babičce a pod. - uzavře se, chytne za držadlo a přenese snadno do auta, zvládnou to i děti.
- Nic, naprostá spokojenost.
Domeček určitě doporučuji, zvláště chcete-li pořídit nějaký pro své děti, zároveň se ale obáváte, že zabere příliš místa v malém bytě a přitom si ho děti nebudou všímat. Tenhle budeme mít vždy uklizený, nepráší se do něj, a přitom po jeho otevření děti určitě nadchne.
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí