Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Playmobil Cestovní domeček pro panenky

Přidat recenzi

budovy - pro holky - 4+ let

Playmobil Cestovní domeček pro panenky. Po otevření útulného domčku se objeví kuchyň, obývák s otevřeným krbem, ložnice, dětský pokoj. Na hraní, uložení a přenášení. Rozměry... více »

Kde koupit

Jagošová Ilona

Přidáno: 25. listopadu 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

Doporučuje produkt
  • Domeček jsem koupila jako dárek, byl v perfektním stavu a cena byla velmi přijatelná. S paní byla velmi dobrá spolupráce. Balíček byl velmi rychle doručen. K balíčku jsem dostala i dáreček a paní mi popřála v e-mailu abych byla s dárkem spokojená. Prostě úúúúžasné.

Jan Kubů

Přidáno: 10. dubna 2011

Zakoupeno v LEGENIO

• Krásně zpracovaný a opravdu krásná hračka. Moje dcera si s ní hraje dlouhé hodiny.
  • Žádné jsem nenašel

S produktem jsem naprosto spokojen

pavla kublova

Přidáno: 4. února 2011

Zakoupeno v LEGENIO

• my sme velmi spokojni. playmobil je u nas velmi popularna hracka a toto je taky prenosny domcek a nie je taky velky. hodnotim ho velmi pozitivne.

Sme velmi spokojni. :) Aj s produktom, aj celkovo s rychlostou vybavenia tym, ze sme zo slovenska, ocakava som, ze to bude dlho trvat a bude to drahe, ale uzasne, naozaj odporucam. playmobil je u nas popularny, tak moje decka su nadsene.

veronika čapkova

Přidáno: 14. ledna 2011

vše super!

Skalická

Přidáno: 24. prosince 2010

Zakoupeno v LEGENIO

• Domeček je super, je uzavíratelný, takže je vše pěkně a rychle uklizené. Navíc obsahuje řadu doplňků (panáčci, nábytek...). Výhodou je i to, že se snadno přenese na návštěvu k babičce a pod. - uzavře se, chytne za držadlo a přenese snadno do auta, zvládnou to i děti.
  • Nic, naprostá spokojenost.

Domeček určitě doporučuji, zvláště chcete-li pořídit nějaký pro své děti, zároveň se ale obáváte, že zabere příliš místa v malém bytě a přitom si ho děti nebudou všímat. Tenhle budeme mít vždy uklizený, nepráší se do něj, a přitom po jeho otevření děti určitě nadchne.

Michaela P.

Přidáno: 23. prosince 2010

Zakoupeno v LEGENIO

• cestovní - dá se zavřít a odvézt třeba k babičce :o) figurky jsou uložené a zavřené, nepoztrácí se. krásné detaily a spousta nábytku..super

značka Playmobil je kvalitní.. a všechny hračky k sobě pasují navzájem.. skvělé detaily.

Stepanka

Přidáno: 20. prosince 2010

(Upraveno 20. prosince 2010)

• skladný a přenosný
  • kvalitní
  • variabilní

super hračka pro malé slečny

Simona P.

Přidáno: 6. prosince 2010

Zakoupeno v LEGENIO

• Hračky Playmobil jsou u našich holek oblíbené, domeček zatím chyběl a zdá se praktický, je možné jej rychle sbalit a vzít kamkoliv sebou.

Playmobil doporučuji, spousta témat na hraní.

Anonym

Přidáno: 29. listopadu 2010

Zakoupeno v LEGENIO

• velmi pekne provedeni domecku,skvele vybavene

super hracka pro male slecny.urcite doporucuji

Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí